woensdag 5 oktober 2011

#2 Mesabella Monday. op Dinsdag :)










Wazzup honeys,
 
one direction - tumblr
Vandaag gaan we het over mode bij jongens hebben, maar als eerste; wij zijn geen stylisten dus we houden ons niet echt aan het ‘echte’ mode beeld van dit moment. (Geen D&G, Vuitton of Prada in dit artikel)  Het is meer wat wij leuk vinden staan bij jongens haha. Hier komt het lijstje, laat het aan je broer, vriendje, of je beste homo vriend zien of neem dit mee als je met ze gaat shoppen.

Leessnelverder voor onze tips







1.      De bruine broek (DBB)

Deze broek vinden wij sinds kort een A+ kleding stuk bij jongens. (Ook bij meisjes trouwens?) Het is weer wat anders dan de spijkerbroek en als je het goed matched maakt het de outfit helemaal compleet af.


2.      Adidas vest.

Oke, voor de meiden is het nu ‘uit’ aan het raken maar wij vinden het adidas firebird vest bij de jongens nog steeds freaking hot. Natuurlijk moet de jongen er daarbij niet uitzien alsof hij een wannabe rapper is en zijn broek en schoenen moeten wel met de kleur matchen!


de blazer - tumblr
3.      de Blazer

Ook al word de blazer niet vaak als school kleding materiaal gezien (Wat best wel raar is aangezien je het wel draagt als je een schooluniform hebt) is het zeker niet stom om het naar school te dragen. Sterker nog, met de juiste broek en schoenen is dit niet alleen een serieuzere maar ook leuke look. (heel handig voor presentaties en nette gelegenheden.)

4.      V hals tshirts.

Okee wat is er nou leuker dan een goed afgetrainde jongen die een V hals shirt  draagt? Nou niks dus! Het staat niet alleen goed los maar ook in de combinatie met de boven genoemde kledingstukken. Gewoon Zwart en wit zijn onze favoriet maar eigenlijk kunnen alle kleuren wel.

5.      Vupra stars.

Je denkt nu vast wth is this? Maar dit stukje gaat over schoenen.  Wij vinden de schoenen best belangrijk aangezien we naar ze moeten kijken als je het onderste kluisje hebt en naast een jongen zit. Onze favorieten zijn Vans, Supra en All stars. (vandaar de Vupra stars hehe) Vans kunnen eigelijk wel in alle kleuren maar wij vinden zwart en rood het leukst en dat geld ook voor de All stars. Supra ken je misschien niet aangezien het nog niet een groot merk is in Nederland. Maar heel veel grote sterren dragen het en het zijn erg mooie schoenen in alle soorten en kleuren.


 
6.      Caps & armbanden

Waarom zouden jongens geen accesoires mogen dragen? Caps en armbandjes kunnen makkelijk, vinden wij. Maar zoals we al veel hebben gezegd hierboven, het gaat allemaal om het matchen en juist dragen!



7.      de “plaid” blouse

Op een of andere manier word deze look a bit als “bad boy” gezien. Daarom moet je wel het juiste uiterlijk ervoor hebben, Als jij er heel klein en knullerig eruit ziet in een plaid blouse zou ik hem laten hangen. Maar als het jou perfect staat op een wat donkere spijkerbroek of  DBB, zou ik deze look zeker aanraden.


8.      Of gewoon helemaal niks
Als jij een goed bovenlichaam hebt, wees niet bang om het te showen, Wij vinden het namelijk zeker niet erg om er naar te kijken ;)

Dit waren een paar tips voor deze keer, Als je meer voorbeelden wilt ofziets zou ik kijken naar de kleding van One direction & Justin Bieber (Ook al haat je hem misschien, geef toe, hij ziet er soms best goed uit en als je dat niet doet, lol we dont care maar uiteindelijk krijgt hij wel bijna alle meiden.)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om het te lezen en misschien hebben jullie er wat aan in de toekomst J



Xoxo Isabella & Merel <3




1 opmerking:

  1. Echt leuk geschreven! Ik ga deze tips zeker aan me neefjes geven! Kusjes

    BeantwoordenVerwijderen

Je mening mag je laten horen.
Grof xDelete